Interviu

Video. Cum a fost începutul Andrei în lumea artistică, povestit chiar de primul ei coregraf, Nelu Mihășan

Într-un interviu acordat pentru Ziarul 21, în cadrul rubricii: “10… cu Adrian Soporan”, maestrului coregraf al ansamblului Mugurelul din Câmpia Turzii, Nelu Mihășan şi-a amintit începuturile Andrei în lumea artistică.

Reporter: Care sunt artiștii de azi, copiii de ieri care v-au trecut prin mână?

Nelu Mihășan: Pot spune de cea mai mare artistă a României, Andra! Rampa de lansare pe micile ecrane, în lumea aceasta a televiziunii a Andrei, a fost la festivalul de folclor de la Târgoviște unde a câștigat locul 1, prin melodia “Frunză verde de cireş”, textul și linia melodică îmi aparțin.

De asemena Aurora Dan, cumnata Andrei, sau cum o stim cu toți, Lala, a fost pe mâna mea. Andra a încercat să danseze, dar a preocupat-o mai mult cântatul. Era o fată cuminte, conștiincioasă. M-am întâlnit cu ea la un festival și când m-a văzut mi-a sărit în brațe și le-a spus fetelor din formație, “dacă îl aveați instructor pe d-nul Mihașan, jar mâncați “. Andra este de o modestie incredibilă și este o fată care nu a uitat de unde a plecat!

Întregul interviu pe care Nelu Mihășan l-a acordat pentru Ziarul 21 în cadrul rubricii: “10… cu Adrian Soporan”, îl puteți găsi de luni, 4 iunie, în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

Video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS