Special

Premierea câştigătorilor concursului ”Vine iepurașul de la 21!”/video+foto

”Vine iepurașul de la 21!”, concursul lansat de Ziarul 21 cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte a adus pentru 21 dintre cititorii noștri o bucurie în plus. Bucuria a fost cu atât mai mult pentru copii, premierea fiind făcută de Iepurașul de la 21.

“Mulțumim Ziarului 21 că reușim să câștigăm și noi, Dumnezeu să vă dea sănătate să puteți să scrieți, și numai bine și sărbători fericite vă dorim!”, a fost reacția unei doamne aflate printre câștigătoarele noastre.

“Mulțumesc mult Ziarului 21 pentru cadouri, și vă urez tuturor Sărbători Fericite!”, a fost mesajul unei fetițe, premiate de Iepurașul de la 21, care a recunoscut că talonul a fost completat de mama ei.

“Mulțumesc foarte mult pentru cadoul pe care mi l-ați făcut, să aveți Paşte Fericit pentru tot colectivul Ziarului 21 și să mergeți înainte cu toată încrederea, pentru că oamenii citesc Ziarul 21 şi vor avea încredere în tot ceea ce faceți, faceți foarte multe, și oamenii sunt mulțumiți pentru treaba pe care o faceți”, a fost mesajul transmis de un alt domn, aflat printre câștigători.

Ziarul 21, singura instituție media din zona Turda – Câmpia Turzii care acoperă toate canalele de informare a populației, fiind prezentă atât în mediul online cât și în format print, este de altfel cea mai longetivă instituție media din istoria Turzii și a Câmpiei Turzii, care în acest an împlinește 14 ani de activitate fără întrerupere, iar pentru asta vă mulțumim dragi cititori.

Echipa Ziarului 21 este formată din: Lia Durlan, Denisa Mărginean, Pop Răzvan, Adrian Soporan, Tania Pop și Sergiu Jucan.

Ziarul 21, urează tuturor cititorilor noștri și colaboratorilor: lumină în suflet, liniște,, frumusețe și un gând bun. Paște Fericit!

video:

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS