Timp liber

S-a câştigat premiul de categoria I la Loto 6/49

Duninică, 8 aprilie 2018, la Tragerile Speciale Loto ale Sarbatorilor de Pasti, la Tragerea Principala a jocului Loto 6/49, s-a castigat premiul de categoria I, în valoare de 6.613.179,07 lei ( 1,4 milioane de euro).

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 08-23 din Brasov, judeţul Brasov şi a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49, pretul acestuia fiind de numai 30,10 lei.

Acesta este cel de-al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Ultima data, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a castigat in data de 11.02.2018 si a fost in valoare de 9.325.973,81 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, castigatorul are la dispozitie 90 de zile de la data tragerii pentru a-si revendica premiul.

 

Șanse duble de câștig la Tabaco Câmpia Turzii, unde pentru fiecare bilet loto jucat în agenția din cadrul tutungeriei se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Tombola lunii martie constă într-un set de 19 farfurii, un cuptor electric şi un aparat de gătit cu aburi.

 

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, comercializează, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS