campanie campanie
Special

Tragerile Speciale Loto ale Sărbătorilor de Paște

Joi, 13 aprilie, nu vor avea loc trageri loto, urmând ca la Tragerile Speciale Loto ale Sărbătorilor de Paște, fiecare jucător să aibă șanse duble de câștig.

Astfel, duminică, 16 aprilie, Loteria Română organizează Tragerile Speciale Loto ale Sărbătorilor de Paște. Pentru jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40 se organizează câte două trageri: o tragere principală și o tragere suplimentară. La tragerea suplimentară a fiecăruia dintre cele trei jocuri, fondurile de câștiguri ale categoriei I se suplimentează după cum urmează: pentru LOTO 6/49 cu 250.000 de lei, pentru JOKER cu 100.000 de lei și pentru LOTO 5/40 cu 50.000 de lei.

În urma extragerilor de duminică, 9 aprilie, au fost acordate 19.480 de câștiguri, în valoare totală de 1.095.621,70 lei.

Șanse duble de câștig la loto și șanse triple de câștig la Tabaco Câmpia Turzii unde pentru fiecare bilet loto jucat în agenția proprie ori pentru fiecare loz cumpărat se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Tombola lunii aprilie constă într-un uscător de păr, o plită electrică și un trimmer de tuns iarba.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS