<
Educaţie

Prima ediţie a „Târgului de Paşte” la Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”

      Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat marți, 11 aprilie 2017, prima ediție a Târgului de Paște, eveniment cultural care își propune să devină tradițional în cadrul instituției școlare.

Programul manifestării a cuprins, pe lângă cuvintele unor îndrumători spirituali din rândul diferitelor culte religioase creștine reprezentate în școală, și momente muzicale susținute de grupul vocal-instrumental ”Maranata”, de corul de copii al Bisericii ”Alfa și Omega” precum și de un grup de patru soliste din cadrul corului ”Simbol” al Catedralei Ortodoxe.

Copiii și adulții prezenți au aflat detalii despre tehnica încondeierii tradiționale a ouălor și au avut apoi prilejul de a cumpăra obiecte cu specific pascal realizate de elevii școlii.

Evenimentul, realizat în colaborare cu Asociația SOS, a avut rolul de a oferi tuturor celor prezenți prilejul de a-și deschide sufletele pentru a primi încă de acum un strop din lumina marii sărbători creștine care se apropie.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS