Special

Uleiul Luna Solai, un produs Regal!

Uleiul Luna Solai a reușit și în acest an să primească certificatul de Furnizor Regal (furnizor al Casei Regale).

 

În urmă cu două zile, Majestatea Sa Margareta a acordat certificate de furnizor regal unui număr de 16 companii din domeniul privat. De remarcat este faptul că și în acest an, uleiul Luna Solai a reușit să fie pe gustul Casei Regale a României.

 

“ Marți, 13 martie 2018, Majestatea Sa Margareta a acordat certificatul de Furnizor Regal unui număr de șaisprezece companii și personalități din domeniul privat. Sunt primele numiri de Furnizori ai Familiei Regale a României semnate în numele Majestății Sale.

 

Majestatea Sa Margareta, Custodele  Coroanei a reînnoit Titlul de Furnizor al Casei Regale a României pentru Luna Solai. În 2014, am primit pentru prima dată Titlul de Furnizor al Casei Regale a României. Un moment emoţionant şi în acelaşi timp o reconfirmare a încrederii şi a calităţii uleiurilor de la Luna – uleiuri presate la rece, Luna Solai.”, s-a aratat într-o postare pe Facebook.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS