campanie campanie
Timp liber

Rezultatele tragerii Loto din 15 martie 2018

Loto 6/49: 34, 19, 3, 20, 10, 17

Joker: 6, 5, 3, 25, 21 + 17

Loto 5 din 40: 36, 12, 26, 5,  25, 11

Noroc: 6, 2, 9, 9, 5, 5, 2

Super Noroc: 8, 1, 5, 2, 6, 7

Noroc Plus: 5, 7, 5, 3, 9, 0

 

La categoria I a jocului Joker se înregistrează cel mai mare report din istoria jocului, respectiv de aproximativ 3,8 milioane de euro. În cazul în care s-ar câștiga, ar fi cel mai mare premiu din istoria jocului.

Șanse duble de câștig la Tabaco Câmpia Turzii, unde pentru fiecare bilet loto jucat în agenția din cadrul tutungeriei se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Tombola lunii martie constă într-un set de 19 farfurii, un cuptor electric şi un aparat de gătit cu aburi.

 

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, comercializează, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica.

 

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS