<
Special

Vedetele ISCT si U Cluj au făcut spectacol la „Memorialul Legendelor” din Câmpia Turzii

Sâmbătă, 14 decembrie, cu începere de la orele 09.00, s-a dat start meciurilor din turneul de fotbal caritabil organizat la Câmpia Turzii.

9 echipe au dat tot ceea ce a fost mai bun pentru a câștiga trofeul pus la bătaie de organizator. Sporting Turda a câștigat tot, implicit finala disputată în fața echipei locale 300 Motors și și-a adjudecat locul 1.

De asemenea, portarul echipei, Botezan Marius a câștigat titlul de „Cel mai bun portar” al turneului.

În cealaltă parte, jucatorul turneului a fost desemnat un tânăr de mare perspectivă, Tudor Oltean, component al echipei 300 Motors.

Un turneu bine organizat, echipele în proporție de 90%, au înțeles mesajul și s-au comportat ca atare.

Înainte de finala disputată între Sporting Turda a avut loc, poate cel mai important meci de fotbal din ultimii ani. Fostele Glorii ale ISCT și Universitatea Cluj. Fekete Tibi, Mâțiu Aurel, Dorin Roșu, Pop Ovidiu, Ionel Kallai, Ovidiu Stoica, Valentin Bogătean și Calin Câmpian, au fost cei care au format echipa ISCT iar adversarii lor au fost Dinu Gardan, Călin Ciucur, Stelian Gherman, Ilie Lazăr, Ovidiu Maier, Cosmin Văsâie, Costică Olariu, Dan Jac, Valentin Șandru, Sofian Lazăr și Adrian Soporan.

Un meci spectaculos unde s-a ținut cont de fair play și de respect. Jucatorii ambelor echipe au arătat că nu degeaba au jucat sute de meciuri in Divizia A și B și au făcut spectacol. Scorul nu a mai contat, însă jocul în sine, da!

„Memorialul Legendelor” a avut un moment emoționant când i s-a oferit, dr. Dan Dragoș Crăciun, o plachetă omagială în memoria tatălui său, Dionisie Crăciun și o plachetă de mulțumire pentru toata activitatea sa de arbitru internațional.

„Vreau să vă mulțumesc pentru seara aceasta frumoasă și să va aduc aminte că și eu, ca și voi, sunt un ghirișan, iubesc Câmpia Turzii. Vă mulțumesc și pentru tatăl meu pentru că l-ați prețuit exact cum v-a prețuit el pe voi” a fost declarația dr. Dan Dragoș Crăciun, fostul arbitru internațional pentru care s-au adunat atâtea echipe și au reușit să strângă suma de 3.000 lei.

Cupele și plachetele omagiale au fost cadorisite de SC Arhivatorul SRL, iar un rând de tricouri a fost cadorisit de către firma Viamso din Câmpia Turzii. De asemenea, restaurantului Nicolas din Triteni, Authentic Catering, Star Compact Taxi, BP Ventilați, Fodoreanu, au sprijinit desfășurarea acestui minunat eveniment sportiv din Câmpia Turzii.

Evenimentele de acest gen la Câmpia Turzii vor continua și vor fi mult mai dese, iar pentru luna ianuarie deja se pregătește un turneu destinat copiilor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS