Fotbal

Ce planuri are Silviu Sașa pentru anul 2020?

Rep.: An greu pentru Unirea Triteni. Vă așteptați la asta?

Sașa Silviu: Da, era și normal să fie un an dificil, mă așteptam să fie greu, poate și mai greu de atât. Dar cred că ne îndreptăm înspre bine. În fotbal nu poți construi o echipă și un grup cum ne dorim noi peste noapte, e nevoie de timp, răbdare, sacrificii și multă ambiție.

Rep.: Cât de mult au contat plecările de la echipă?

Sașa Silviu:  Au contat foarte mult, cum am mai spus și înainte, au plecat jucători buni dar la fel ca toate lucrurile bune și frumoase, trebuia să se termine perioada bună pe care am avut-o. Acum e un nou început și îmi doresc să ajungem din nou o echipă foarte incomodă pentru adversari.

Rep.: Există șanse pentru aducerea de jucători noi la echipă din retur?

Sașa Silviu: Da, suntem în discuții cu mai mulți jucători pe care vrem să îi aducem și sperăm să o facem în perioada de transferuri și să revenim mai puternici în retur. La grupele de juniori sunt puțin mai exigent și îmi doresc foarte mult ca ei să progreseze de la meci la meci. Suferim puțin și la juniori la nivel de lot, dar suntem pe drumul cel bun zic eu. Am fost nevoit să sacrific puțin echipa de juniori A1 pentru a completa lotul de seniori, jucând două sau chiar trei meciuri pe săptămână cu ei. Per total sunt mulțumit dar este loc și de mai bine!

Rep.: Mulțumit de cum decurg lucrurile la juniori?

Sașa Silviu: Fiind într-un moment de tranziție al juniorilor de la o grupă la alta și la echipa de seniori, planul meu este să fac această trecere cât mai ușoară pentru toată lumea, pentru că e o diferență foarte mare de nivel.

Rep.: Planuri pentru anul 2020.

Sașa Silviu: La nivel de seniori, continuăm reconstrucția și încercăm să stabilizăm puțin lotul, să avem un lot numeros, cât mai solid și unit. Îmi doresc ca în anul următor să obținem mai multe puncte pentru că suferim la acest capitol și să urcăm câteva poziții în clasament.

Urez tuturor sărbători fericite și multă sănătate!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS