Special

Video. Cum s-a născut imnul comunei Tureni

În cadrul unui interviu pe care Dana Mănăilă, primarul comunei Tureni, l-a acordat pentru Ziarul 21, a mărturisit cum a venit ideea și cum s-a născut imnul comunei Tureni.

Lansat în 2017, imnul comunei Tureni a fost foarte îndrăgit atât de locuitorii comunei Tureni, cât și de internauții care l-au ascultat. Devenind viral pe internet, cu peste 100.000 de vizualizări în mediul online, imnul comunei Tureni a fost cireașa de pe tort la ultima ediție a zilelor comunei. Despre cum s-a născut ideea și până la lansarea videoclipului, Dana Mănăilă s-a destăinuit pentru cititorii Ziarului 21:

“Nu vreau să mă laud, dar eu sunt vinovată. Într-o după-masă m-a luat pe mine valul să scriu câteva versuri, de obicei nu scriu versuri, dar în acea după-masă am avut o inspirație aparte. Am scris opt strofe, am sunat-o pe prietena mea Adriana Irimeș și am rugat-o să șlefuiască acele versuri și să facă o coloană sonoră acestui cântec. Dacă vă uitați atent peste videoclip o să vedeți că fiecărui vers îi este dedicată o anumită imagine, din toată comuna Tureni. Deci scheletul imnului l-am făcut eu și am fost ajutată de Adriana Irimeș”, a fost destăinuirea făcută de primarul comunei Tureni.

Video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.