Special

Video. “Rău mă dor ochii mă dor” – cum s-a născut hit-ul, ne-a povestit chiar Amalia Chiper

Într-un interviu acordat pentru Ziarul 21, în cadrul rubricii: “10… cu Adrian Soporan”, artista Amalia Chiper Iurian şi-a amintit cum s-a născut hit-ul  “Rău mă dor ochii mă dor”, un videoclip care a strâns pe you tube peste 7 milioane de vizionări.

Reporter: “Rău mă dor ochii mă dor”. Cum a ieșit hit-ul?

Amalia Chiper: “Rău mă dor ochii mă dor” este un cântec folk pe care noi l-am preluat și l-am transpus pe muzică populară cu o orchestrație inedită, realizată de Paul Morar de la Cluj și Ovidiu Silaghi. Colaborarea mea cu Florin Rupa a fost pur și simplu întâmplătoare, pentru că am fost la studio să imprimăm un alt cântec, cântecul “Viața trebuie trăită”.

Piesa a avut succes și în afara Ardealului. Am fost invitată să cânt de 1 Decembrie la Covasna, la Sfântul Gheorghe, am avut două spectacole și cum m-ar fi recunoscut oamenii, dacă nu ar fi fost piesa “Rău mă dor ochii mă dor”?!

Mai am confirmarea că se difuzează la radiouri și televiziuni, deci e de bine.

Întregul interviu pe care Amalia Chpier Iurian l-a acordat pentru Ziarul 21 în cadrul rubricii: “10… cu Adrian Soporan”, îl puteți găsi de luni, 11 iunie, în Ziarul 21, la toate punctele de difuzare a presei.

video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.