campanie campanie
Actualitate

Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna”. Statistic peste 97% din pacienți mulțumiți de serviciile medicale

Spitalul Municipal “Dr.Cornel Igna” Campia Turzii, la inceput de an, doreste sa prezinte prin date statistice concrete, bilantul anului 2019 privind activitatea medicala prestata.

Structura organizatorica a Spitalului Municipal “Dr.Cornel Igna” Campia Turzii este  formata  din aparatul administrativ si din  sectii/compartimente/laboratoare/cabinete medicale, astfel: 108 paturi, paturi impartite in 2 sectii – pediatrie, medicina interna cu neurologie – si 3 compartimente – ingrijiri paliative, chirugie generala cu ortopedie si ATI , obstetrica-ginecologie cu nou-nascuti -, cu cabinete medicale in specialitatile: medicina interna, neurologie, chirurgie, ortopedie, obstetrica-ginecologie, pediatrie, diabet, pneumologie, planificare familiala, TBC, 2 laboratoare de analize medicale si de radiologie, 3 camere de garda: medicina interna, chirurgie-ginecologie si pediatrie.

Bilantul anului 2019 din punct de vedere al prestarii serviciilor medicale catre populatie, din datele statistice, arata astfel:

– consultatii camere de garda: 22 443,

– pacienti externati prin spitalizare continua: 4125,

– pacienti externati prin spitalizare de zi: 1199,

– fise camere de garda : 3831,

– consultatii cabinete medicale de specialitate: 8970,

– numar proceduri efectuate in Laboratorul de radiologie: 8461,

– numar analize medicale efectuate in Laboratorul de Analize Medicale: 130 162.

Chestionarele de satisfactie ale pacientilor sunt formulare care sunt completate de catre pacient la externarea din spital si cuprind intrebari despre: servicii medicale, de cazare si de masa,curatenie, personalul medical. Centralizarea acestora pentru anul 2019 arata ca 61,93% dintre pacienti au fost foarte multumiti si 35,09 % dintre pacienti au fost multumiti.

In anul 2019 nu au fost inregistrate nemultumiri ale pacientilor adresate conducerii, fata de serviciile medicale prestate de catre SpitalulMunicipal “Dr.Cornel Igna” Campia Turzii.

Aceasta informare privind istoricul spitalului, structura organizatorica prin serviciile medicale oferite  are scopul de a multumi pacientilor care au apelat cu incredere la serviciile medicale oferite de noi si de a asigura pacientii ca si in anul 2020 vom raspunde cu profesionalism si promptitudine la problemele de sanatate ale populatiei municipiului, din zonelor arondate acestuia si chiar din tara, cat si cetatenilor straini aflati pe teritoriul tarii noastre.

Va multumim pentru increderea acordata.

Cu stima,

Manager,

Antal Iosif Adrian

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS