Actualitate

Sticla Arieşul Turda şi-a reluat pregătirile! Antrenorul Constantin Olariu: „Ne dorim să mergem pe aceeaşi cale care e bătătorită din campionatul trecut”

Joi, 11 iulie, Sticla Arieşul Turda şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon al Ligii a III-a. Antrenorul Constantin Olariu se va baza, în mare, pe acelaşi lot de jucători. În perioada următoare va avea loc definitivarea lotului, dat fiind faptul că sunt câţiva jucători care aşteaptă oferte din altă parte. Tehnicianul echipei turdene a declarat că îşi doreşte să meargă pe aceeaşi cale care a fost „bătătorită din campionatul trecut”.
„Am început cu gândul de a continua ceea ce am început acum trei ani de zile, de a continua munca de anul trecut, de când suntem în Liga a III-a. Sunteam în aceeaşi structură, conducere, staff tehnic, nu au intervenit schimbări. Ne-am dorit o continuitate şi gândurile sunt pentru a progresa. Scopul principal al clubului nostru este de a aduce cât mai mulţi copii la fotbal în Turda, de a încerca să-i pregătim şi să-i creştem pentru echipa mare. Vom munci şi la Academia de Fotbal, unde avem toate grupele de copii până la juniori republicani. Financiar mergem pe aceeaşi structură înainte, avem în continuare sprijinul Primăriei şi Consiliului Local, al domnului primar şi încercăm pe lângă echipa mare şi grupele de copii şi juniori să beneficieze de acelaşi tratament ca şi anul trecut”, a precizat preşedintele Gicu Tothăzan.

„Ceea ce ne dorim în acest campionat este să rămânem la acelaşi nivel şi, dacă se poate, şi mai bine e senzaţional. Suntem în aceeaşi structură, avem aceeaşi jucători, sunt doi-trei, nu ştim exact situaţia lor. În data de 14 august vom avea primul joc oficial, meciul de Cupă, până atunci vor fi nişte jocuri amicale şi pe 24 august va începe campionatul. Ne dorim să mergem pe aceeaşi cale care e bătătorită din campionatul trecut. Mi-aş dori să ajungem şi mai sus decât am fost anul trecut.Sunt trei-patru jucători care aşteaptă oferte mai consistente având în vedere că au avut o evoluţie bună în campionatul trecut şi e firesc să-şi dorească să meargă la un nivel superior. Sunt probleme la nivel de juniori. Acum e nevoie să fie în echipă doi jucători de 2000 şi un jucător din 1999. E important ca centrul de copii şi juniori să fie foarte bine pus la punct.
Anul acesta este important să ne menţinem, să fim acolo. Mie mi-a plăcut faptul că am fost o echipă importantă, nu neapărat locul din clasament. Echipele de frunte ale seriei au fost puţin timorate de prezenţa noastră, în sensul jocului. Am fost singura formaţie care a pierdut un singur joc acasă. Singura! Într-un an de zile am reuşit să punem presiune pe echipele importante. Programul îl avem, avem bifate deja patru jocuri, două duble cu Hunedoara şi Cugir, şi mai avem şi cu Ocna Mureş. Vom face cel puţin două antrenamente duble în două zile, în rest câte un antrenament”, a declarat antrenorul Constantin Olariu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS