Actualitate

Lucrări de toaletare a zonelor verzi din Câmpia Turzii

Având în vedere reducerea cantităților de precipitații din ultima vreme, echipele Domeniului Public Câmpia Turzii au efectuat lucrări de toaletare a zonelor verzi, prin tăierea ierbii crescute în mod excesiv, atât în cartierul Blocuri, cât și în Centrul Municipiului.
Astfel, prin intermediul investiției realizate de Domeniul Public Câmpia Turzii, prin achiziționarea unui utilaj destinat tăierii ierbii, am reușit un nou pas spre dezideratul nostru, acela de a avea un oraș curat, un ambient plăcut pentru cetățeni și spații verzi în care să-ți fie drag să-ți petreci timpul liber.
Utilajul destinat tunderii zonelor verzi completează parcul auto și de utilaje al societății cu capital de la Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii și conferă echipelor din divizia de spații verzi o rapiditate și o eficiență superioară în muncă.
Pe această cale, îi îndemn pe toți cetățenii orașului care observă zone verzi cu iarbă crescută excesiv, să ne aducă acest lucru la cunoștință, pentru a remedia cât mai repede problema.
De asemenea, îi informez pe cetățeni cu privire la faptul că, în perioada imediat următoare vor debuta lucrările de toaletare a gardurilor vii din municipiu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS