Actualitate

Strada 22 Decembrie 1989, cu un pas mai aproape de finalizare

Fiind prima stradă care a intrat în reabilitare completă în baza proiectelor europene de modernizare a coridoarelor de mobilitate urbană, această lucrare este una foarte complexă.
Au fost executate lucrări de montare a dalelor din pavaj de beton pe trotuare, pe aceeași porțiune au fost pregătite și benzile pentru pistele de biciclete, a fost montată prima stație nouă de autobuz urmând încă 3 luna aceasta, au fost introduse cablurile în subteran, au fost realizate lucrări importante de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare.


Stâlpii vechi de beton, de asemenea vor fi înlăturați de la intersecția cu strada Bogata până la intersecția cu strada Fabricii, iar iluminatul public va funcționa integral prin stâlpii noi cu lămpi led. De asemenea, se va turna un nou strat de binder pe o porțiune a unei benzi de circulație.

Strada 22 Decembrie va deveni în scurt timp una dintre cele mai frumoase străzi din Turda, în ceea ce privește infrastructura rutieră. Exact în același mod vor fi modernizate toate străzile principale pe care circulă mijloacele de transport în comun ale TUP.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS