Actualitate

Strada 22 Decembrie, cea mai importantă arteră industrială din Turda, va fi complet reabilitată și modernizată!

Contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a străzii 22 Decembrie 1989, în valoare de 14.413.323,54 lei fără TVA, finanțare europeană prin POR, a fost scos la licitație/publicat în SICAP.

Proiectul din care face parte acest contract cuprinde acțiuni integrate pentru modernizarea facilităților destinate pietonilor, bicicliștilor, transportului în comun și auto, cum ar fi extinderea carosabilului la 4 benzi (2 benzi pe sens), amenajarea de piste de biciclete, modernizarea trotuarelor, modernizarea stațiilor de așteptare transport în comun, reconfigurarea aliniamentelor de spații verzi, introducere sistem management inteligent al traficului, achiziție de autobuze sau amplasare stații de închiriere biciclete. Acest proiect face parte din PMUD Turda (Planul de Dezvoltare Urbană Durabilă), cel mai relevant proiect al municipiului Turda, ce cuprinde modernizarea 4 coridoare de Mobilitate Urbană, finanțate integral cu bani europeni.

Prin implementarea acestor proiecte Turda va deveni un oraș prietenos cu mediul, cu locuitorii săi, cu turiștii, cu mediul de afaceri si investitorii, având o rețea modernă de infrastructură susținută de zone urbane curate și verzi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS