campanie campanie
Actualitate

Tânără de 16 ani, din Turda, violată de propriul tată

Șoc și groază pentru o familie din Turda, după ce fiica de doar 16 ani a fost violată de către propriul ei tată.

Întâmplarea a avut loc vineri, 9 august 2019, într-o locuință din Municipiul Turda. Conform supselor celor apropiați, părinții fetei s-au certat în acea după-amiază, mama ei alegând să plece de acasă, la bunicii tinerei, care locuiesc pe aceeași stradă. Alertată de vecini, mama s-a întors acasă într-un suflet, deoarece din casă se auzeau strigăte de ajutor. Ajunsă la poartă, mama fetei a sărit gardul pentru a intra in propria curte ca să iși salveze fiica din mâinile agresorului, deoarece poarta era încuiată.

Șocată, plângând și tremurând de frică, fiica celor doi a povestit printre lacrimi că a fost violată oral de către tatăl ei,

În urma testelor efecutate la Institutul de Medicină Legală Cluj, s-a confirmat agresiunea sexuală orală la care a fost supusă minora.

Inițial, fapta inculpatului a fost încadrată la Tentativă de viol, însă în urma controlului medical, bărbatul de 35 de ani a fost trimis la închisoare pentru o perioadă de 30 de zile, pentru infracțiunea de viol.

”În temeiul art. 226 alin. 1 și 2, raportat la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda și dispune arestarea preventivă a inculpatului MCV pentru săvârșirea infracțiunii de viol, prev. de art. 218 alin 1 și alin. 3 lit. a, lit. b și lit. c, Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal,raportat la art. 43 alin. 5 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.08.2019 și până în data de 08.09.2019 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală cheltuielile judiciare avansate către stat rămân în sarcina acestuia. Încuviințează onorariul apărătorului desemnat din oficiu, av. Roman Ciprian, în cuantum de 626 lei, sumă care va fi suportată din Fondurile Ministerului Justiției. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu azi, 10.08.2019, ora 11:50.” apare în minuta Judecătoriei Turda.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS