<
Actualitate

Tânără juristă, candidată la Consiliul Local Cluj Napoca cu 20.000 de urmăritori (followers) pe Instagram

Claudia Ardelean este absolventă a Facultății de Drept și a Facultății de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Tânăra juristă este membră TNL- PNL din anul 2014.

 

La doar 27 de ani, Claudia este una dintre cele mai tinere candidate la Consiliul Local Cluj-Napoca. Având în spatele său, pe lângă statutul de membru TNL și conducerea unei agenții de evenimente și-a demonstrat, de-a lungul timpului, aptitudinile sale de anteprenor de succes. În calitate de membru TNL, tânăra a dat dovadă de seriozitate și profesionalism, implicându-se în campanii politice și nenumărate proiecte alături de Tineretul Național Liberal Cluj (TNL).

 

,,Este o onoare pentru mine să fac parte din echipa PNL, structură în cadrul căreia sunt membru activ încă din anul 2014. Au trecut 6 ani de când fac parte din această echipă și de atunci răspund zi de zi noilor provocări prin implicare, solidaritate și o gândire liberală”, susține Claudia – candidată la Consiliul Local Cluj-Napoca pe pagina de Facebook.

Tânăra juristă și antreprenoare reușește să inspire și în mediul online, unde pagina ei de Instagram urmărită de peste 20.000 de persoane, reprezintă un jurnal de motivație, bogat în citate inspiraționale și citate celebre.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS