Actualitate

Târgul Mărțișorului la Câmpia Turzii, o bucurie a celor implicați

Finalul de iarnă găsește o parte din comunitatea din Câmpia Turzii într-o sferă de sărbătoare. Grădinița Pinocchio, Lumea Prichindeilor, Școala Avram Iancu, Pavel Dan, Centru Carine, Asociația Autism Câmpia Turzii, Asociația Artiștilor Plastici, Cercetașii, au fost cei care și-au expus creațiile la Târgul Mărțișorului. Administrația locală a pus la dispoziție căsuțe și tarabe pentru ca expozanții să își desfășoare activitatea.

O mulțime de mărțișoare și felicitări realizate de cei mai sus menționați, iar din spusele cumpărătorilor, toate au fost foarte frumoase. Elevii școlii gimnaziale Avram Iancu au fost foarte entuziasmați pentru că au participat la acest târg, spunând prin vocea dirigintei, că scopul lor este să adune bani pentru a cumpăra mâncare pentru câinii din Adăpost. Reprezentații Centrului Carine au declarat că mărțișoare au fost confecționate de copiii din cadrul Centrului cu foarte multă grijă și dragoste, special pentru cetățenii municipiului Câmpia Turzii. În altă ordine de idei, pe principiul reciprocității, este benefic acest târg. Copiii își dezvoltă creativitatea și imaginația iar cumpărătorii, achiziționând ceva frumos, fac un bine acestor copilași.

Târgul Mărțișorului se desfășoară până în data de 1 martie până la ora 16:00

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS