<
Actualitate

Tonifierea masei musculare prin tehnologia EMS

EMS vă permite să înlocuiti 4 ore de antrenament clasic în sala de sport cu doar 25 de minute de antrenament prin electrostimulare. Când mergem la sala de sport, antrenamentele clasice ne antrenează pe rând fiecare grupă de mușchi. Antrenamentele cu aparatura EMS stimulează toate grupele musculare în paralel. Acest lucru duce la o activare a întregului organism, care va începe să ardă calorii timp de 48 de ore după fiecare ședință de electrostimulare musculară.

     Antrenamentele EMS se fac folosind doar greutatea propriului corp, astfel evităm suprasolicitarea și uzarea articulațiilor. O ședință de 25 de minute pe săptămână este suficientă să te menții în formă.

Cel mai rapid efect pe care îl vedem în urma antrenamentelor EMS este tonifierea masei musculare. Pentru faptul ca impulsurile BodyTech ajung direct la nivelul mușchilor, aceștia lucrează foarte intens în cele 25 de minute de antrenament. Fiecare mișcare pe care o facem în timpul antrenamentelor EMS este amplificată de 8 până la 16 ori, în funcție de tipul de program pe care îl alegem

Imaginați-vă că, în timp ce faceți 10 genuflexiuni, mușchii dumneavoastră lucrează ca și cum ar face 80 până la 160 de genuflexiuni. Este normal să observați o tonifiere rapidă a întregului sistem muscular.

În cazul în care doriți, aveți posibilitate să optați pentru programe de creștere a masei musculare. Respectând regulile de alimentație de bază, obținem tonifierea sau creșterea masei musculare într-un interval foarte scurt de timp.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS