Actualitate

Turdeanul Samuel Bucșă, liderul echipei României de juniori 1 la Europene

Fără discuție, cele mai mari speranțe ale României pentru obținerea unei med alii la Europenele juniorilor 1 sunt legate de numele lui Samuel Bucșă, atletul legitimat la CSM Călărași – CS Dinamo și antrenat de prof. Virgil Costache fiind deținătorul celei mai bune performanțe continentale a sezonului la săritura în lungime (7,95 m), un rezultat de excepție, reușit în data de 15 iunie, la Pitești, în cadrul Campionatelor Naționale. Mai mult, el este medaliat cu bronz la Mondialele cadeților din anul 2017. Samuel intră în concurs chiar din debutul competiției, mâine, de la ora 19,20, în faza calificărilor.
Dar poate cel mai emoționant moment s-a consumat chiar astăzi. Vă redăm relatarea prof. Cristian Dragomir, prezent la fața locului în calitate de șef de delegație: „Astăzi, Samuel Bucșă a devenit cu adevarat căpitanul echipei naționale de juniori mari. S-a impus făcând un gest care ne-a scos pe toți din amorțeală! Ne-a cerut să ne unim toți mâinile și să strigăm „Hai România”, într-o frumoasă pădure din Suedia. Este liderul informal al acestei echipe și cred că va reuși în toate. Mai cred că sufletul lui mare merită să-i fim alături cu toții, să nu uităm că este NUMARUL 1 în Europa la lungime! Bravo Samuel, Bravo Virgil (Costache – n.n)! ”
Nu ne rămâne decât să-i urăm și noi mult succes și Hai România!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS