Actualitate

Turneu de handbal feminin la Turda

După cum știm deja, la Turda performează mai nou şi handbalul feminin, sperăm ca într-o bună zi să ajungă la performanțele echipei mari de băieți, aici este vorba de cei de la AHC Potaissa Turda, care din an competițional în an competițional urcă tot mai sus în culmile succesului şi al clasamentelor.


Fetele de la Potaissa şi Handbal Club Arieşul Turda sunt la început de drum dar arată că au potențial. Emoțiile au fost mari, şi stângăciile nu au fost lipsite, dar aşa este într-o competiție. Joi, 12 Decembrie în sala de sport Gheroghe Barițiu din Turda, a fost organizat turneul de handbal feminin K-Clean, la care au participat trei echipe: Asociația Handbal Club Potaissa Turda, Handbal Club Arieşul Turda şi echipa Fleşreiu din Sebeş. Poate pentru unii a fost prima dată când s-au aflat într-o competiție de acet gen, dar aşa se construiesc performanțele, pas cu pas.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS