Sport

Un nou club sportiv va lua ființă la Câmpia Turzii

În ședința extraordinară de consiliu local de la Câmpia Turzii, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan a declarat că are în vedere constituirea unui nou club sportiv la Câmpia Turzii. „Am cerut toate documentele clubului CSM și membrii fondatori sunt consilieri locali din mandatul 2008-2012, fost viceprimar, fost primar. Colegii de la juridic lucrează, și o spun public că în situația în care consider că lucrurile nu sunt în regulă acolo și nu le putem rezolva prin înțelegere cu toți membri fondatori, atunci vom demara înființarea unui nou club.

Am și demarat obținere numelui de la Ministerul Justiției pentru un nou club sportiv și vedem cum vom face anul viitor”

Câmpia Turzii are nevoie de un nou suflu la nivel sportiv. Incompetența, că altfel nu o putem numi, a conducerii CSM a provocat o prăpastie adâncă între sportivi și suporterii. Cum? Păi din moment ce sportivii angrenați în competiții, indiferent de secție, nu au fost plătiți de mai bine de 4-5 luni, dorința de victorie, inevitabil a dispărut. Sunt mulți jucători la nivelul echipei de volei care sunt stranieri, veniți de departe, care nu și-au primit banii de ceva timp. Trist și dureros

Edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a declarat tot timpul că așteaptă conducerea CSM să vină cu documente justificative pentru a le vira banii, însă fără rezolvare. S-au făcut nu mai puțin de 3 sesiune de finanțare pentru ajutorarea clubului. Vedem ce o să fie pe viitor, însă un lucru e clar… sportul nu trebuie să moară la Câmpia Turzii! Cine l-a pus la pământ, să răspundă! Însă Câmpia Turzii trebuie să aibă o continuitate în domeniul sportiv pentru că ne „obligă” istoria!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS