<
Actualitate

Un actor alergător la TURDA

Pentru al 3-lea an consecutiv actorul Vali Popescu a alergat pe 8 martie de ziua femeii.
Traseul simbolic de la Teatrul Național Cluj a început la ora 9.30 și s-a finalizat, ca în fiecare an, în fața Teatrului Național Aureliu Manea Turda, unde a fost întâmpinat de colegi. Pe pietonala din fața teatrului, Vali Popescu a împărțit flori doamnelor și domnișoarelor prezente la spectacolul de duminică dimineața.
În acest an, actorul alergător a doborât câteva recorduri personale: traseul de 30 de km a fost parcurs în 2 ore și 25 de minute cu o viteză de 4 min 50 sec per km aprox 12 km/h.

“Sunt fericit că pot face ceea ce imi place. Joc la Teatrul National din Turda și alerg în competiții regionale sau naționale cu numele Teatrului și al orașului Turda pe piept… e o mândrie pentru mine! Sper să fiu sănătos să pot face acest traseu simbolic în fiecare an, mai ales că de acum în viața mea sunt două femei – soția și fetița ce a apărut pe lume la finalul anului 2019.” ne-a mărturisit Vali Popescu la finalul semi maratonului, după ce și-a tras sufletul.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS