<
Actualitate

Un locotenent al Bazei 71 Aeriene elogiat peste ocean

Andrei Pîrv, locotenent al Bazei 71 Aeriană a urmat Cursul Avansat pentru Ofițeri de Artilerie Antiaeriană, la FORT SILL, Oklahoma. Tânărul locotenent a absolvit şi cursul de bază la aceiaşi instituție din SUA.

Acest lucru a fost evidențiat printr-o ceremoniei desfășurată în Oklahoma, la sediul ADA, unde Cpt. Liebig, Cpt. Hleel, 1lt. Pîrv și 1lt. Rosen au primit recunoaștere din partea comandantului adjunct al ADA (Air Defense Artillery), pentru furnizarea de informații valoroase despre artileria de apărare aeriană a cadeților din toată țara.

În acest sens, conducerea Bazei 71 Aerienă „Emanoil Ionescu” își aduce recunoștința și felicitările fața de meritele deosebite avute de locotenentul Pîrv Andrei.

„Azi dorim să îl felicităm pe colegul nostru, LT. Pîrv Andrei, a cărui merite deosebite au fost recunoscute şi peste ocean, acolo unde urmează Cursul Avansat pentru Ofițeri de Artilerie Antiaeriană, la FORT SILL, Oklahoma.
Domnul locotenent a absolvit şi cursul de bază la aceiaşi instituție din SUA!”, se arată într-o postare pe pagina oficială a Bazei 71 Aeriană.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS