Actualitate

Un nou trend în materie de gătit! Vasele Saladmaster

Sâmbătă seara am participat la un eveniment cu totul deosebit. Invitați fiind de niște prieteni, am participat la o degustare de preparate gătite în vase Saladmaster. M-am gândit că este o prezentare în care cel/cea care vorbește își laudă marfa de așa natură încât te face să achiziționezi acel produs. Spre surprinderea mea, această prezentare a fost mai degrabă o discuție liberă în care fiecare dintre noi, ne-am exprimat opinia.

De precizat că la această prezentare, preparatele au fost „atinse” cu uleiuri esențiale Dottera. Și spun „atinse” pentru că exact acest lucru s-a întâmplat. Câte un picur din uleiuri Dottera a făcut minuni. O să detaliez puțin mai încolo.

Cine s-ar fi gândit că vasele ( oale, tigăi, cratițe, etc), oricare ar fi ele, eliberează chimicale și afectează într-un procentaj destul de mare calitatea mancării. Persoanal, nu credeam ca vasele emailate sau cele cu teflon pot afecta sănătatea, însă cât trăim învățăm.

Irina Florescu, reprezentată Saladmaster pe Ardeal, a pregătit două preparate: lasagna cu un strop de ulei esențial Oregano și o prăjitură de ciocolată cu sfeclă și măr unde a adăugat 2 picuri de mentă. Irina este pasionată de gătit însă, iar de când a descoperit aceste inovatoare vase, prepară mâncare diversificată, gustoasă și… sănătoasă.

Ei bine, aceste bunătăți au fost gătite fără ulei, fără a se folosi cuptor, fără alte trucuri. Am rămas surprins de bogăția gustului și de calitatea incredibilă a preparatelor.

Deci, fără ulei, fără ardere, fără apă fără nimic. Am îndrăznit să o întreb pe Irina care este secretul.

„Vasele sunt făcute din Oțel Chirurgical și Titan 316 Ti, materialul care nu elimină metalele grele și particule toxice când gătim.
Păstrează până la 93% din nutrienți.
Gătim la 86 de grade în semi-vacum deci în jumatate de timp mancarea este gata. Prăjim fără ulei cam 80 % din tot ceea ce gătim. Pentru produsele confecționate de Saladmaster se oferă garanția pe viață.” Irina Florescu.

Irina este soția fotbalistului de la Universitatea Cluj, George Florescu, care este un susținător aprig a tot ceea ce este sănătos. George a devenit vegan acum aproximativ 3 ani și a rămas așa. Într-o scurtă discuție cu el mi-a spus că deși este la vârsta în care majoritatea fotbaliștilor își pun ghetele în cui, el este foarte energic și se simte super bine în teren, tocmai pentru că trăiește un stil de viață sănătos.

Ba mai mult, Irina are o ofertă bombă pentru fiecare dintre noi. Convoacă-ți 4 prieteni ( 2 cupluri) care doresc să afle cât mai multe despre stilul de viață sănătos și ea vine la tine acasă și îți gătește mâncarea preferată în aceste vase inovative. Cum sună?

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS