<
Actualitate

USR a început pregătirile pentru alegerile locale din 2020. Cine este candidatul la Câmpia Turzii?!

USR Cluj a început deja pregătirile pentru alegerile locale de anul viitor. A fost lansată competiția internă pentru desemnarea candidaților la primării, consilii locale și Consiliul Județean. Conducerea USR Cluj a anunțat planul de bătaie pentru anul viitor. Pentru conducerea județului și-a anunțat deja intenția de candidatură Cătălin Sălăgean, președintele USR Cluj.

În cursa pentru alegerile locale de anul viitor, se pot înscrie și persoane care nu sunt membri USR, cu condiția să fie pe aceeași lungime de undă cu viziunea partidului.

 “Noi, USR Cluj, începem să ne pregătim pentru alegerile locale de anul viitor și lansăm o competiție internă pentru desemnarea candidaților atât pentru Consiliul Județean cât și pentru consiliile locale și primării. Această competiție se adresează atât membrilor actuali ai USR, dar și celor care nu sunt membri în momentul de față, deci competiția este deschisă oricui. În prima fază, oricine dorește poate participa la acțiunilor noastre, să lucreze alături de noi și apoi să se înscrie pe liste”, a declarat Cătălin Sălăgean, președinte USR Cluj.

Horațiu Hatos candidatul USR la Câmpia Turzii!

 

În ultimele săptămâni pe rețeaua de socializare facebook au apărut unele fotografii din ședințele USR în care la cap de masă apare și Horațiu Hatos.

Dat fiind faptul că are notorietatea cea mai mare, zvonurile au circulat repede iar unele voci spun că Hatos va fi candidatul USR Câmpia Turzii pentru alegerile pentru primărie din 2020, el a negat aceste zvonuri.

Horațiu Hatos antreprenor, a pus bazele clinicii HATDENT din Câmpia Turzii pe care o administrează și a mai participat pentru alegerile pentru primar din partea partidului M10.

 

La ultimele alegeri care au avut loc, (europarlamentarele din mai) USR PLUS a obținut 23,02% dintre voturi, clasânde-se pe locul 2 după PNL.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS