Actualitate

V CAFFE se alătură companiei de strângere de fonduri pentru Ioana

Pe Ioana o știm de o viață, și acum are nevoie de noi toti!!

Vă așteptăm sâmbătă, 19.10.2019, la VCaffe pentru a savura cafeluța cu suflet! Toate încasările provenite din vânzarea cafelei în intervalul 8-12, vor ajunge la mama Ioanei!

VĂ AȘTEPTĂM ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE!! 🙏🏻

Îmi doresc să o ajutăm pe Ioana, dar mai ales pe mama ei care din cauza inaintării în vârstă nu o mai poate duce în brațe până la etajul 2, sau sa coboare scările cu ea în brate.
Momentan au nevoie mai mult ca orice de bani pentru a cumpara acest elevator dar pe lângă bani, accepta orice. Orice e bine venit!

HAIDEȚI SĂ LE FIM ALĂTURI 🙏

Ioana are 30 de ani si s-a nascut cu Tetrapareza spastica. Ioana are picioarele paralizate, mainile nu si le poate folosi iar mintea ei este ca a unui copil. Ea are nevoie de ajutorul nostru pentru a-si cumpara un elevator ( mecanism de ridicare a caruciorului pe scari, vezi poza).
Ea trebuie sa iasa aproape zilnic din casa pentru a merge la centru de recuperare si fizioterapie, fara de care ar putea rămâne paralizata la pat!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS