<
Actualitate

Vaccinarea persoanelor imobilizate sau nedeplasabile continuă la Câmpia Turzii

Vă reamintim că persoanele imobilizate sau nedeplasabile din municipiul Câmpia Turzii pot să fie înscrise pentru vaccinare, în baza deciziei personale, în cadrul Etapei a II-a a Strategiei de Vaccinare împotriva COVID-19 prin Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului. Vaccinarea se realizează la domiciliu, prin intermediul echipei mobile.

Informaţii şi înscriere la nr. de telefon: 0264 366396, 0743 036709 de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-13:00.

Conform instrucțiunii 52/2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, Direcțiile de Asistență Socială întocmesc listele cu persoanele de la domiciliu aflate în această situație și care doresc să fie vaccinate, împreună cu asistenții personali ai acestora (dacă au) și cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie.

Totodată, medicii de familie care au în îngrijire persoane imobilizate sau nedeplasabile vor colabora activ cu structurile de asistență socială.

Listele întocmite vor fi transmise cu celeritate nucleului de coordonare a campaniei de vaccinare de la nivelul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în vederea demarării procesului de vaccinare.

Direcția Relații cu Comunitatea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS