Actualitate

Valea Racilor curățată din nou

Valea Racilor a fost curățată din nou, se pare că turdenii nu apreciază deloc grija autorităților și eforturile acestora de a păstra orașului curat. Valea Racilor a fost curățată anul trecut de către cei de la Serviciul Voluntar pentru situații de Urgență din cadrul primăriei Turda, dar situația a revenit la loc, adică mizerabila, la propriu. Pe Valea Racilor, o zonă extrem de frumoasă, care este curățată periodic de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, un locatar își depozitează permanent deșeurile menajere. Poliția Locală a intervenit în mai multe ocazii pentru a-l determina să înceteze acest comportament lipsit de respect pentru natură și pentru cei din jur, dar se pare că situația se repetă. Mormanele de gunoi sunt împrăștiate pe câțiva zeci de metri pătrați, iar o parte din mizerie este luată de apă. Se vor lua cele mai aspre măsuri pentru sancționarea celui responsabil și va fi somat să curețe zona în cel mai scurt timp.
În cazul în care surprindeți alte cazuri de acest gen vă rugăm să sesizați Poliția Locală, telefon: 0264-317231, 0264-316681, pentru a-i sancționa pe cei responsabili.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS