<
Actualitate

Victoria Viișoara bate în deplasare la Poieni. Hattrick pentru Indrei. „A fost o victorie extrem de muncită”

În ultimul meci al turului de campionat, Victoria Viișoara a întâlnit, în deplasare, Viitorul Poieni, într-un meci pe care l-a câștigat cu scorul de 3-2. Marcatorul golurilor a fost Darius Indrei care a reușit în hatrik.

Încă din startul partidei, echipa viișoreană a dominat meciul, marcând rapid în minutul 18 prin Indrei. Din minutul 30 ambele echipe joacă în „10” după ce un jucător al echipei din Poieni și Șoancă au fost eliminați. Viitorul Poieni reușește surpriza și aduce egalarea chiar înainte de pauză cu un minut și meciul, la pauză, este egal.

După pauză, în minutul 46, Cubleșan ratează un penalty că imediat după, gazdele reușesc să marcheze pentru 2-1.

În minutul 75, Indrei reușește să întoarcă partida și egalează la 2. Tot el reușește să aducă victoria pentru Viișoara și reușește hatrikul în minutul 88.

„A fost o victorie extrem de muncită obținută în minutul 88 cu destule sacrificii! Îmi felicit echipa pentru faptul că nu au cedat la 2-1 pentru gazde și au reușit să întoarcă rezultatul în favoarea noastră și le mai mulțumesc băieților pentru acest tur reușit de campionat! Vacanță plăcută tuturor participanților din Liga a – IV-a!”, a declarat Gabriel Mocean pentru Ziarul 21

Viișoara termină turul campionatului pe locul 4 cu 23 de puncte.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS