<
Actualitate

Video. A fost lansat noul clip de prezentare a Turzii

Sâmbătă seara în cadru festiv a fost lansat la scena mare de pe strada Tineretului, clipul de prezentare a oraşului. Acesta se doreşte să ajungă viral şi din cele văzute o să şi ajungă. Clipul are o lungime de aroximativ 5 minute, si este realizat cu echipamente de nivel cinematografic. Ei bine clipul este realizat de doi tineri, originari, George Vasile, get-beget din Turda şi de colegul său din Campia Turzii George Szabo.

Aceştia au lucrat la acest clip peste 3 luni şi au fost prezenți la toate evenimentele petrecute în oraş în acest interval de timp. Tinerii relizatori au o casa de producție mica dar cu aspirații mărețe, care nu în multă vreme va ajunge una de renumne, aşa că memorați numele celor 2 realizatori, cu siguranța veți mai auzi de ei. Aceştia sunt G-square respcetiv G la pătrat cum le place lor să-şi spună. Clipul încă nu a fost publicat dar va fi în zilele următoare.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS