campanie campanie
Actualitate

Video. Cal torturat la Turda

O mânză de aproape 3 ani a fost chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone, probă ca să fie vândută. S-a întâmplat la Turda, unde proprietarul și cei care îl însoțeau au transmis live pe Facebook torturarea animalului.

Mânza nu a fost niciodată potcovită, dar cu toate acestea stăpânul o obligă să tragă două tone. Bărbatul vinde cabalina și vrea să demonstreze astfel cât de puternică este. Chinuită, biciuită și îndemnată să tragă două tone mânză cade în genunchi. Cabalina va împlini în august 3 ani.

Bărbatul a fost live pe Facebook, apoi a mai postat încă doua filmulețe în care explică ce se întâmplă cu animalul. Înhămat  la un BMW de două tone, dar așezat de-a latul, calul e îndemnat să tragă mașina pentru a-și arăta forța, relatează ziarul clujean.

La aproximativ o oră după transmisiunea live, toate imaginile au dispărut de pe contul bărbatului, șterse de el, după ce zeci de oameni l-au condamnat pentru tratamentul aplicat calului.

Proprietarul a explicat motivul testului, iar cei interesați de achiziția cabalinei pot suna la numărul afișat public.

Indignați de gestul proprietarului, zeci de oameni au scris la postare.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS