Actualitate

Video. Când ar trebui să ne prezentăm la un consult oftalmologic? Spre bucuria noastră la Turda există cel mai performant tomograf din lume

Cu o experiență de peste 5000 de operații cu laser în ultimii 7 ani, echipa Opticline a ajuns și în Turda, iar clinica Opticline, una la standarde europene și-a câștigat rapid pacienții prin profesionalismul de care echipa doctorului Teodor Holhoș a dat dovadă.

Turda a adoptat unul dintre cei mai buni medici din România!

Nu o spunem noi, ci miile de clienți mulțumiți care au trecut prin mâna dr. Teodor Holhoș, oameni care au ajuns la clinica din Turda, str. Libertății nr.3

Dr. Teodor Holhoș a acceptat să stea de vorbă cu Ziarul 21, pe tema sănătății vederii, iar despre boli ale ochilor în funcție de vârstă cât și despre când ar trebui să ne prezentăm la un control oftalmologic, am ascultat sfaturile unui specialist.

Reporter: Există boli ale ochiului în funcție de vârstă şi când ar trebui să ne prezentăm la un consult?

Dr. Teodor Holhoș: Oamenii trebuie să reţină că este important să ne facem consultul anual. Tensiunea la ochi nu doare, dar ea duce la pierderea vederii, ireversibilă. Dacă vine un pacient cu 90% pierdută vederea, noi nu mai putem recupera ce este pierdut. Este foarte important să ducem copiii la control. Dacă au probleme şi îi ducem după vârsta de 7 ani nu mai putem corecta o boală frecventă: ochiul leneş. Noi avem aparat special care măsoară dioptriile la copii chiar de la 3 luni. Un control obligatoriu este la 3 ani. Noi avem aparatură performantă, avem cel mai performant tomograf în lume, face 110.000 de scanări pe secundă, care ne spune ce probleme sunt la nivel de micron.

Întregul interviu pe care Dr. Teodor Holhoș l-a acordat pentru Ziarul 21, îl puteți găsi de luni, 7 mai, în Ziarul 21 la toate punctele de difuzare a presei.

video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.