Actualitate

Video. Dan Remeş, după confruntarea cu ACS Volei Municipal Zalău: „Toate meciurile sunt dificile pentru noi”

CSM Câmpia Turzii a pierdut pe teren propriu confruntarea cu ACS Volei Municipal Zalău, contând pentru etapa a IX-a a Diviziei A 1, la volei masculin. Antrenorul Dan Remeş a apreciat jocul echipei care ocupă primul loc în clasament şi s-a arătat nemulţumit de greşelile echipei sale:
„Un meci dificil, cum sunt toate meciurile noastre, noi nu avem meciuri uşoare. Este o echipă foarte bună care a făcut diferenţa la serviciu şi la blocaj. Au un blocaj foarte compact, bine lucrat, e o echipă bună.
Mingile uşoare, pe care le puteam fructifica, le-am greşit şi asta mă nemulţumeşte foarte mult. Înţeleg, e o echipă bună, dar trebuie să profităm de mingile uşoare, dacă nici din ele nu scoatem puncte, din cele grele ce să mai spun. Urmează o deplasare de 6 puncte la Piatra Neamţ, trebuie să mergem cu gândul doar la victorie. E o echipă bună, are un antrenor cu mare experienţă şi trebuie să mergem să ţinem echipa la multe puncte în faţă ca să nu avem probleme”, a concluzionat antrenorul celor de la CSM Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS