Sport

Video. Nikolai Jeliazkov, antrenor ACS Volei Municipal Zalău: ” CSM Câmpia Turzii este o echipă care are loc în Divizia A 1″

Liderul Diviziei A 1 la volei masculin, ACS Volei Municipal Zalău, n-a avut nicio emoţie în confruntarea cu CSM Câmpia Turzii. Zălăuanii s-au impus cu 3-0 şi şi-au trecut în cont trei puncte importante. Antrenorul zălăuanilor, bulgarul Nikolai Jeliazkov, a apreciat formaţia gazdă dar şi publicul din Câmpia Turzii:
„În primul rând sunt fericit pentru victorie şi pentru faptul că am câştigat trei puncte. Pentru noi a fost foarte important să nu subestimăm echipa gazdă, să intrăm în teren şi să jucăm aşa cum ştim noi. Echipa noastră este mai bună şi obiectivul nostru este diferit faţă de cel al formaţiei din Câmpia Turzii, aşa că pentru mine acesta a fost obiectivul principal să câştigăm toate cele trei puncte. Cred că am pus multă presiune la serviciu, nu au putut să-şi facă jocul şi ne-a ieşit strategia.
Încă de începutul sezonului şi de la meciurile amicale pe care le-am jucat împotriva lor, am văzut că este o echipă periculoasă, o echipă bună şi cred că are loc în campionatul intern, sunt sigur că va rămâne şi cred că alături de un asemenea public poate face mai mult pe viitor. Sper asta şi le doresc mult succes”, a încheiat tehnicianul Jeliazkov.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS