campanie campanie
Actualitate

Video. Micii fotbalişti turdeni au primit cadouri de Crăciun

Vineri, 13 decembrie, sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Horea Cloşca şi Crişan” a fost gazda unui eveniment magic pentru micuții fotbalişti turdeni. Aceştia au primit cadouri de Crăciun, cadourile au fost înmânate de seniorii de la Sticla Arieşul Turda. Primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei prezent la eveniment a declarat în deschiderea acestuia “Este o onoare pentru mine, ca în fiecare an sa fiu aici cu voi împreună, mă bucur pentru performanțele pe care le aveți, an de an sunt din ce în ce mai bune, an de an, echipa de seniori este din ce în ce mai bună şi avansează pe locuri fruntaşe, eu aş vrea să vă spun în primul rând, că din punct de vedere al admistrației locale, vom pune la dispoziție şi vă vom sta la dispoziție cu tot ceea ce putem în materie de investiții, pe lângă sala polivalentă despre care ştiți că abia acum s-au terminat contestațiile şi vom intra în etapa finală a licitațiilor după care la primăvară va începe construcția ei”.


Acest eveniment a devent deja o tradiție, an de an, micii fotbalişti de la cluburile de fotbal din oraş, primesc daruri cu ocazia Crăciunului.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS