Actualitate

Video. O nouă premieră la Teatrul “Aureliu Manea” din Turda

Joi de la ora 19:00, sala mare a teatrului “Aureliu Manea” din Turda va fi gazda premierei spectacolului “Gemozie mon amour” în regia turdeanului Radu Botar după Tudor Popescu.

Din distribuție fac parte Ioan Alexandru Savu, Maria Salcă, Cornel Miron şi Ginuc Cristian. Actorul şi regizorul originar din Turda, Radu Botar îl are ca asistent pe Valentin Oncu iar scenografia este realzată de Dan Felecan.
Radu Botar a fost actor la teatrul turdean timp de 12 ani, aici a învățat cum se joacă, cum se stă pe scenă, iar astăzi este în postura de a fi regizorul unei piese în premieră la Turda, un spectacol plin de dinamism şi de umor, Radu a declarat în cadrul conferinței de presă că “este un proiect început de anul trecut, care se concretizează acum sper cu bine, mâine seară, în opinia mea ar mai trebui un timp de dospire, câteva zile, dar întotdeauna, când se apropie premiera noi suntem obişnuiți să spunem, dacă ar mai fi o săptămână, sunt ferm convins că aceşti minunați tineri alături de veterani, se vor aduna frumos, iar joi, o să strălucească într-un fel de comedie mai altfel. În spectacolele de comedie pe care le-am făcut, se râde în general, dar într-un anumit fel, este o comedie cu o partitură după domnul Tudor Popescu, care se cheamă defapt, Boală Incompatibilă, în care este vorba de această gelozie care ne macină de capra vecinului, de succestul altuia de sărăcia celuilalt, este o poveste a noastră” dar mai multe veți afla mâine seară, la premeira spectacolului, la care încă mai puteți găsi bilete.

Aşadar, vă aşteptăm la teatru, să râdem şi să ne simțim bine !

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS