Pe scurt

Cum arată MILEXIM BALLROOM? Imagini în premieră!

MILEXIM BALLROOM❗️❗️

Evenimentele fericite din viața noastră ne dorim să le petrecem într-o ambianță deosebită, alături de familie și prieteni. Ziua specială va rămâne mereu în sufletul nostru și amintirile create vor fi de neuitat.


Complex Milexim dorește să va fie alături în aceste momente unice, astfel venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra cu o nouă sală de evenimente cu capacitatea între 200 și 600 de persoane.

 

Punem la dispoziție parcare pentru invitați, spațiu verde pentru relaxare.
Noua sală are un design modern , este dotată cu ventilație și climatizare centralizată de ultimă generație.
Complex Milexim este locul unde am combinat profesionalismul, eleganța și rafinamentul pentru evenimente perfecte! Meniurile propuse sunt deosebite și gustoase, din ingrediente de cea mai bună calitate. Toate acestea au fost gândite pentru ca, indiferent de evenimentul din viața dumneavoastra , totul să fie impecabil.


Complex Milexim este locul perfect pentru nuntă, botez, aniversări, evenimente private și corporate, lansări de produse și conferințe!
Vă așteptăm să ne călcați pragul și vă promitem că veți avea parte de cea mai frumoasă petrecere, de care vă veți aminti cu drag și peste ani !

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS