<
Actualitate

Video. Poliția Locala Câmpia Turzii face verificări în stradă

Legea trebuie respectată și se fac controale în acest sens. Poliția Locală, care a intrat în subordinea Poliției Naționale, conform ordinului ministrului MAI Marcel Vela, verifică cetațenii pe stradă. Persoanele sunt verificate daca dețin declarațiile pe proprie răspundere privind deplasarea și se respectă prevederile ordinului militar. Efectivele de poliție locală sprijină poliția națională la ordine publică. Sunt accentuate verificările privind respectarea izolării.

Reaminitm că în municipiul Câmpia Turzii NU există cazuri de infectare cu CoronaVirus. Până în acest moment sunt 90 de persoane izolate la domiciliu în Câmpia Turzii
Datele oficiale au fost transmise de autoritățile de la Câmpia Turzii care mai precizează că nu există persoane în carantină sau depistate pozitiv cu COVID-19.

Până astăzi, 27 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj).
Până astăzi, 24 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Cluj, Timișoara și Neamț, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 263 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 și 94 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 32 de pacienți, din care 24 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 7.219 persoane. Alte 124.320 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 17.453 de teste, din care 1.006 în unități medicale private.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.127 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 6.553 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS