campanie campanie
Actualitate

Video. Portret de actor cu George Sfetcu

Seria interviurilor cu actorii Teatrului “Aureliu Manea” din Turda continuă. Pentru această ediției, l-am avut invitat pe actorul George Sfetcu. George este născut în Dej, unde a făcut şi liceul iar apoi a urmat cursurile facultății de Teatru şi Televiziune din Cluj Napoca, la clasa doamnei Miriam Cuibus. În anul 2015 a avut licența iar apoi a terminat şi masterul tot în cadrul Facultății de Teatru şi Televiziune. După facultate a aflat că Teatrul „Aureliu Manea” din Turda face angajări. Zis și făcut. George a participat la examen și a fost admins pe unul dintre locurile scoase la concurs.

Pasiunea lui George pentru teatru a venit datorită vărului său care a terminat Facultatea de Teatru. Lui George îi placeau mai mult cărțile, citea, și crede că datorită litearaturii a ajuns să dea la teatru.

Înainte de teatru, George făcuse studii economice. A ajuns să dea admitere la Facultate de Teatru pe ultima sută de metri. Și-a făcut un repertoriu, a mers hotărât la examen și așa a intrat. De atunci, plăcerea și pasiunea pentru teatru a început să fie tot mai mare

George are o relație profesională foarte bună cu toți colegii din cadrul Teatrului „Aureliu Manea” din Turda. Majoritatea sunt tineri, cu chef de muncă și dornici de afirmare, unde se mai adaugă câțiva actori cu o vastă experiență. Echipa este completă și ajutorul este reciproc.

Toți actorii sunt deschişi și focusați pe muncă, echipa teatrului “Aureliu Manea” fiind o echipă mică, dar bine închegată.

Pe lânga teatrul turdean, mai colaborează cu Create Act Enjoy din Cluj Napoca unde ia parte la un proiect de terapie prin artă. De asemenea, mai colaborează cu compania Reactor de Creație şi Experiment

„Senzația când esti pe scenă și primești apaluze este una faină, e plăcut când te apreciază publicul, iar în Turda chiar este un public frumos. M-aș bucrura să vină cât mai mult public, tot mai des la spectacolele teatrului pentru că teatrul are spectacole în fiecare săptămână, cu o gamă variată de genuri, iar în fiecare duminică sunt spectacole pentru copii, care fac deliciul celor mici. Adresa o ştiți, actorii vă aşteaptă, spectacole sunt pentru toți cu de toate. Vă aşteptăm la teatru!” A fost mesajul actorului George Sfetcu.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS