campanie campanie
Actualitate

O nouă acțiune de ecologizare a satului Borzești se va desfășura pe data de 22 aprilie

Cel mai implicat om din Borzești, Florin Lung, pornește o noua campanie de ecologizare a satului Borzești, cu prilejul Zilei Pământului din data de 22 aprilie și lansează o provocare.

„Deoarece îmi pasă de viitorul meu și a generațiilor următoare, pentru că iubesc natura și îmi doresc să trăiesc într-o țară curată și pentru că sunt dispus să pun umărul la schimbare, am ales să particip la o acțiune de ecologizare a satului Borzesti și împrejurimile acestuia alături de elevi bursieri ai fundației WorldVision România, de localnici și tineri voluntari. Această acțiune a avut loc pentru a marca Ziua Pământului, pe 22 Aprilie.
Îi provoc pe prietenii mei, Dragoș Furdui, Vârciu Vlad și Ioana Gavrilei să răspundă provocării: TU CE FAPTĂ BUNĂ ALEGI SĂ DĂRUIEȘTI PĂMÂNTULUI?
Urmărește campania, acceptă provocarea, nominalizează la rândul tău 3 prieteni, dăruiește și tu o faptă bună pământului!” A fost provocarea lansată de Florin Lung

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS