campanie campanie
Actualitate

Video. Sfințirea capelei mortuare din sat Berchieș, comuna Frata

Zi cu o încărcătură spirituală deosebită la Frata. Înalt Preasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei Andreicuț alături de un sobor de preoți, au sfințit noua capelă mortuară din comuna Frata, sat Berchieș. La acest eveniment, au participat și prefectul județului Cluj, domnul Mircea Abrudean precum și președintele Consiliului județean Cluj, Alin Tise, la invitația primarului comunei Frata, Vasile Trif. O lucrare modernă, nouă, care a costat de 620.000 lei și a avut un timp de execuție de rapid. Conform declarațiilor edilului localității Trif Vasile, lucrarea a început în 15 mai și s-a finalizat în 14 septembrie și că o pot folosi toate cultele recunoscute de pe teritoriul României, respectiv din comuna Frata. Înalt Preasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei Andreicuț i-a acordat primarului în funcție, Vasile Trif, o biblie și o diploma de înaltă apreciere. După cuvântul de învățătură, rostit de ÎPS Andrei, preotul paroh a precizat că era necesară o astfel de construcție însă că și-ar dori să nu se folosească prea repede.

Cei prezenți s-au putut delecta cu câteva pricesne cântate de îndrăgita interpretă de muzică populară, Teodora Larisa Petruț, venită din Țara Zarandului special pentru acest eveniment.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS