Actualitate

Video. Viişoara – gazda a cinci Expoziții Chinologice

Una Națională, două Internaționale şi trei Expoziții ale unor Cluburi de rasă, organizate de Asociația Chinologică Turda, sub egida Asociației Chinologice Române şi Federației Chinologice Internaționale au loc sâmbătă (azi) și duminică (20-21 octombrie) la Viișoara.

Locația a fost din nou primitoarea Arena Sportivă din Viişoara. Au participat câini din Ungaria, Finlanda, Polonia, Estonia, Moldova,Ukraina, Cehia, Slovakia şi bineînțeles din România.

Programul de desfășurare a fost:
Sâmbătă 08.10.2016 , ora 10,00 : Expoziția Națională CAC a început cu arbitrajul pe rase şi grupe.
La orele 14,30 a început cea de-a doua expozitie a zilei, cea Internațională, iar la aproximativ la ora 19,00 a avut loc programul Special Best in Show, pentru expoziția națională ( Junior BIS si BIS) şi cu departajarea celor mai buni câini ai raselor în câştigătorii celor 10 grupe canine FCI la Expoziția Intenaționala.

Dintre aceştia s-a ales câştigătorul Expoziției, iar pe parcursul finalei s-a putut admira cel mai bun Baby, Puppy , Junior , Veteran si cel mai bun câine al expoziției, “BEST IN SHOW” dar şi cel mai bun câine Ciobănesc Românesc, Grup de Creştere, cea mai bună Pereche şi nu în ultimul rând cel mai bun Junior Handler.

Concomitent cu arbitrajul pe rase a avut loc Expoziția de Club Retriever România, o expozitie de clasă rezervată retrieverilor şi cele două Expoziții de Club : Retriever Club Romania şi Clubul Terrierilor de Tip Bull din România. De menționat e faptul că pentru cel de-al treilea an consecutiv programul BIS a aveut loc în nocurnă.
A doua zi duminică, 21 Octombrie va avea loc a doua Expozitie Internațională CACIB în care câştigătorii din ziua precedentă vor încerca să-şi apere titlurile câştigate, iar ceilalți vor încerca să demonsteze că doar ghinionul i-a privat cu o zi inainte de câştigarea unor titluri.

Arbitrii din România şi străinătate : Daniela Radu şk Petru Muntean din România, Kristina Tar din Ukraina, Kimmo Mustonen din Finlanda, Mariano Di Chicco din Italia , Markov Damir şii Zoran Curcic, Tino Pehar din Slovenia şi nu în cele din urmă, Philippe Lammens din Franța.

Organizarea este în parteneriat cu Asociația DOG-SHOW.EU, (partenerul tradițional alături de care în anii trecuți s-a organizat expoziții foarte bune), iar sponsorul oficial a fost : PAMAS SRL – Nature Protection. Parteneri : Consiliul local al Comunei Viişoara, Class Winner şi Simba Events.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS