Actualitate

Video. Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” Turda

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat ZIUA PORȚILOR DESCHISE azi, 26 februarie 2019 (între orele 12-17) la clădirea din str. Dr.I.Rațiu, respectiv mâine, 27 februarie 2019 (între orele 12-17) la clădirea din str. Gh. Barițiu.

În cadrul interviului acordat de doamna prof. Gianina Matei, directoarea instituţiei de învăţământ ne-a declarat următoarele:

„Bună ziua, bine aţi venit la Şcoala Gimnazială Teodor Murăşanu! Vă mulţumesc frumos că aţi dat curs invitaţiei noastre. Azi şi mâine, şcoala noastră îşi deschide porţile pentru şcolăreii noştri, părinţi, bunici şi pentru toţi cei care vor să ne viziteze şcoala. Nu doar azi, în permanenţă porţile școlii noastre sunt deschise, dar azi am pregătit o mică surpriză pentru şcolărei.

În prezent, unitatea noastră şcolară este în reabilitare, modernizare, beneficiem de un proiect cu ajutorul Primăriei, în valoare de 2.600.000 lei. Până în acest moment implementarea este undeva la 40%, se va finaliza la sfârşitul acestui an şcolar începutul viitorului an şcolar. Viitoarele doamne profesor-învăţător îi aşteaptă cu mare drag azi şi mâine pe viitorii noştri elevi, le stau la dispoziţie, le prezentăm baza materială a şcolii, viitoarele clase. Este important, a nu se uita, prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare, între 4 şi 22 martie. Desigur că da, dacă sunt locuri rămase, există şi perioada a doua, 2-8 aprilie:”

Totodată, una dintre doamnele învățătoare plină de emoția evenimentului, ne spune:

„Mă numesc Oaida Felicia, sunt învăţătoarea clasei a IV a şi astăzi, Şcoala Teodor Murăşanu şi-a deschis porţile pentru a-i primi pe viitorii elevi ai clasei pregătitoare. Pentru acest eveniment îi aşteptăm cu brațele deschise. Şcoala noastră îi aşteaptă pe micii şcolari, asigurându-le cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea orelor de curs, clasa pregătitoare este o clasă unde învăţăm pe baza jocurilor, activităţile sunt relaxante, motivante şi atractive pentru cei mici. Şcoala noastră dispune de condiţii materiale deosebite, fiecare dintre noi avem laptop, videoproiector, tăbliţe interactive, astfel încât activităţile desfăşurate să fie cât mai plăcute elevilor. Atmosfera în care se desfăşoară activităţile noastre este o atmosferă relaxantă, relaţiile dintre dascăli şi elevi sunt apropiate, bazate pe prietenie şi respect reciproc.
Îi aşteptăm cu drag pe cei mai mici şcolari ai noştri şi suntem siguri că vor alege şcoala noastră pentru condiţiile materiale deosebite, pentru cadrele didactice bine pregătite, pentru activităţile pline de succes pe care le-am desfăşurat, pentru rezultatele la concursurile desfăşurate pe plan local şi naţional. Vă aşteptăm cu drag la Şcoala Teodor Murăşanu!” Aşadar, instituţia de învăţământ Teodor Murăşanu îşi întâmpină viitorii elevi ai clasei pregătitoare şi nu numai, cu condiţii de studiu la standarde înalte, cu cadre didactice specializate, cu o atmosferă relaxantă, aşa cum trebuie să fie în fiecare şcoală în parte!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.