<
Actualitate

Ziua Eroilor, omagiată la Turda

Matei Cristian, primarulmunicipiuluiTurda: „Astăzi, ca în fiecare an, am comemorat Eroii Neamului românesc odată cu împlinirea celor 40 de zile de la Sfintele Paști, când sărbătorim Înălțarea Domnului nostru Iisus Hristos.

O zi cu semnificație specială care iată ne amintește ce înseamnă sacrificiul suprem și cât de importantă este libertatea.

Dragii mei, ultimul an ne-a pus la grele încercări pe mulți dintre noi, însă ceea ce este important este ca indiferent de greutățile pe care le întâmpinăm, să nu ne pierdem valorile, idealurile și dorința de a trăi frumos!

Jertfa ostașilor neamului nostru ne arată că prin iubire pentru semenii noștri, prin simțul responsabilității și al datoriei, putem ieși învingători indiferent de obstacolele pe care le înfruntăm.

Sper ca emoția și încărcătura acestei zile să fie precum o revelație pentru noi toți, să ne cinstim istoria și eroii, păstrând în suflet exemplul lor de dăruire pentru întregirea neamului, libertatea, unitatea și demnitatea poporului român.

Odihnă veșnică eroilor neamului nostru!

Hristos s-a Înălțat!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS