Actualitate

Ziua porților deschise la Școală Gimnazialã Teodor Murãşanu Turda

Saptămâna viitoare la Școala Gimnazialã Teodor Murãşanu din Turda în zilele de 26 și 27, februarie, respectiv marți și miercuri, sunt oraginzate zilele porților deschise. Marți între orele 12.00 și 17.00 se va organiza ziua porților deschise la sediul din strada Dr. Ioan Rațiu iar miercuri la aceleași ore la sediul de pe strada Barițiu. Părinții și viitori elevi vor putea vizita școala, vor putea vedea dotările materiale și vor putea discuta cu dascălii și chiar și cu elevii, aceste zile sunt organizate înaintea primei sesiuni de înscriere în clasele primare care vor avea loc în perioada 4-22 martie.

Înscrierile se pot face în perioada amintită anterior între orele 8.00 și 18.00 la sediul de le strada Dr. Ioan Rațiu nr 53.

Așadar dragi părinți și viitori elevi vă așteptăm la zilele porților deschise la Școala Gimnaziala Teodor Murãşanu Turda, marți și miercuri.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS