<
Handbal

Şi-au luat revanşa! Potaissa Turda a învins CSM Focşani şi a urcat pe locul II în clasament

CSM Focşani-Potaissa Turda 21-26 (12-12)
Învinşi în turul campionatului la limită, scor 31-32, turdenii s-au deplasat la Focşani cu gândul de a-şi lua revanşa. În faţa ambiţioasei formaţii pregătită de Sandu Iacob, fost jucător al Potaissei, turdenii au avut un ritm bun şi chiar dacă prima partea a stat sub semnul echilibrului, soluţiile au apărut în actul secund.


Szoke a punctat de două ori consecutiv în debutul partidei, dar focşănenii au restabilit egalitatea prin Hrimiuc, scor 2-2 (min.6).
În minutul 14, gazdele s-au desprins la două goluri, scor 6-4, dar în mai puţin de cinci minute turdenii au revenit şi au restabilit egalitatea la 9. Tot egalitate am consemnat şi la finalul primei reprize, scor 12-12.


Cu o evoluţie convingătoare în primul act, portarul Irimuş s-a dovedit de neînvins de la 7 metri şi a închis bine poarta reuşind să intervină în momentele cheie ale partidei.
Egalitatea pe tabelă s-a menţinut până în minutul 35, scor 15-15, din minutul 36 turdenii aflându-se la cârma jocului. În minutul 46, Pavel a punctat pentru 17-20, iar Ghiţă a dus scorul la 17-21.


Acelaşi Ghiţă a înscris de două ori consecutiv pe final de meci, scor 19-24 (min.58), iar Pătru a marcat ultimul gol al întâlnirii şi a stabilit scorul final:21-26.
Potaissa Turda a bifat o victorie importantă şi cu un total de 42 puncte ocupă locul II în clasamentul Ligii Naţionale de Handbal Masculin, la trei puncte distanţă de liderul AHC Dobrogea Sud.


În etapa cu numărul XX, care se va desfăşura joi, 28 februarie, Potaissa Turda va da piept, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti.

Ziarul 21, a lansat în premieră pentru mass media locală aplicația de știri locale: „Ziarul 21”.

Fiind singura instituție media cu o astfel de aplicatie, ne dorim să fim mai aproape de cititorii noștri si de consumatorii de informaţie online.

Un mare avantaj al aplicatiei lansate de Ziarul 21 este aspectul notificărilor ce vor însoți orice ştire importantă.

Astfel, spre exemplu: atunci când pe strada unde locuiţi se va lua apa telefonul d-voastră va primi o notificare informandu-vă în timp util.

Acelaşi lucru se va întâmpla și atunci când curentul electric sau gazele naturale vor fi oprite din diferite motive, aplicația va trimite o notificare către dumneavoastră.

Este doar o treaptă din ceea ce ne dorim să dezvoltăm în mediul online, Ziarul 21 va aduce în curând alte noutăți în mass media locală.

Descarcă aplicația accesând linkul: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ziarul21.aplic16

şi fii primul care primeşte informația pe telefonul mobil!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS