<
Dezvăluiri

GSP: U Cluj – Sticla Turda (2-7) meci suspect de blat? Sume importante pariate pe Sticla Turda

U Cluj Under 19 a disputat un meci amical cu Arieșul Turda, locul 7 din Seria 5 a Ligii 3. Meciul s-a încheiat cu victoria celor din Turda, scor 2-7.

Potrivit gsp.ro, la o agenție de pariuri din Turda s-au pariat la sistemul LIVE sume între 50 și 200 de lei pe victoria echipei de Liga a 3-a în fața Universității, după 9 minute de la startul partidei, iar alb-negrii au deschis scorul în minutul 5. Ambele pariuri s-au făcut la scorul de 1-0 pentru „U” Cluj. Este posibil ca aceste pariuri să nu fie singurele.

GSP.RO mai scrie că echipa de seniori a Universității Cluj trebuia să joace acest meci, dar cei din conducerea clubului au decis marți să trimită juniorii. 

Meciul era programat la ora 12:00, dar conducerea a mutat meciul la 11:00. În plus, pe pagina de Facebook a clujenilor era anunțat faptul că „Adrian Falub îi va urmări la lucru pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în Ungaria, contra celor de la Debreceni VSC”.

U Cluj a trimis în teren echipa sub 19 ani, iar pe bancă a stat antrenorul acesteia. Adrian Falub a fost în tribună!

U CLUJ A DESCHIS SCORUL, ARIEȘUL A ÎNTORS MECIUL

Din informațiile GSP.RO, în lumea pariurilor au apărut informații că meciul a fost aranjat pentru pariuri. Astfel, s-ar fi pariat sume semnificative pe victoria echipei din Liga 3. 

Arieșul Turda s-a impus cu 7-2, deși clujenii au deschis scorul. „U” a marcat în minutul 5, dar scorul la pauză a fost 1-2. În repriza a doua, cei din Turda au punctat de 5 ori la rând, iar clujenii au închis tabela.

PARIURI DUPĂ 9 MINUTE DE LA START

GSP.RO a intrat în posesia a doua bilete pariate la o agenție din Turda.

Pariurile au fost făcute live, la ora 11:09, la 9 minute după startul meciului. Ambele pariuri au fost pe victoria celor din Turda și  făcute când „U” avea 1-0.

Sumele mizate au fost 50 de lei și 200 de lei, iar câștigul total a fost de 2.967 de lei. Totuși, din informațiile Gazetei Sporturilor, s-au mizat sume mai mari pe victoria Arieșului Turda.

Citesțe întreaga știre AICI

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS