Educaţie

Prichindeii grădinari au amenajat curtea grădiniţei „Lumea Prichindeilor”

La iniţiativa Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, preşcolarii Grădiniţei cu program prelungit ,,Lumea Prichindeilor”, părinţii şi doamnele educatoare, au derulat la începutul lunii aprilie 2017 acţiunea ,,Prichindeii grădinari”.

Preşcolarii au aşteptat cu nerăbdare această activitate în care au avut ocazia să contribuie la îmbunătăţirea designului curţii grădiniţei, a doua lor casă, pentru ca aceasta să fie primitoare, veselă şi colorată.

Întrebaţi ce le-a plăcut cel mai mult în cadrul acestei acţiuni, copiii şi-au exprimat încântarea în ceea ce priveşte frumuseţea curţii grădiniţei la care au muncit cu mânuţele lor. Au existat copii care au răspuns: ,, Mie mi-a plăcut cel mai mult faptul că am plantat flori cu mama mea!”, ceea ce arată încă odată beneficiul acestei acţiuni iniţiate de administraţia publică locală.

Pentru copii, locul în care trăiesc este foarte important, iar faptul că părinţii au fost alături de ei şi le-au oferit un exemplu în ceea ce priveşte cultivarea dragostei faţă de natură semnifică o responsabilitate durabilă în aceste acţiuni ale comunităţii noastre.

Mulţumim copiilor pentru implicarea în programul ,,Fii responsabil, fii partenerul meu!”.

 

Tania POP

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.